Slovenski podjetniški sklad je ponovno aktiviral dva javna vavčerska poziva, ki sta bila začasno zaprta. Dodatne spremembe pri vavčerju za dvig digitalnih kompetenc so naslednje:
- od vključno 7. 9. 2019 dalje bodo upravičeni do sredstev javnega poziva MSP, ki bodo imeli na dan oddaje vloge sedež na programskem območju Kohezijska regija Vzhodna Slovenija;
- višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo predmeta tega javnega poziva za obdobje 2019-2023 znaša 4.000.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi;
- podjetje lahko po tem javnem pozivu pridobi največ en vavčer v obdobju.

Glavna novost, ki se nanaša na spremembe je tudi ta, da se je s 7. 9. 2019 uvedel elektronski portal za oddajo e-vlog za vavčerje. Za dostop do ePortala Slovenskega podjetniškega sklada podjetja potrebujejo digitalno potrdilo. V primeru, da podjetja digitalnega potrdila nimajo ali pa vloge ne želijo oddati sami, lahko vlogo brezplačno pomaga pripraviti in za njih oddati svetovalec mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje, ki jih podjetja najdejo na dvanajstih (12) lokacijah SPOT Svetovanje po Sloveniji: http://evem.gov.si/info/spot-tocke-in-notarji/seznam-tock-spot-svetovanje-spirit-slovenija/.) Dopolnitev vlog po oddaji ni več možna. V primeru nepopolne vloge, se prijavitelja obvesti preko ePortala SPSa. Prijavitelj ima v primeru, da ustreza pogojem možnost ponovne oddaje vloge. Več informacij najdete tukaj.

Podjetje PRO-BIT Programska oprema je vpisano v Katalog usposabljanj. V področju Digitalizacija procesov sodelujemo v 5 sklopih:
- Evidenca delovnega časa,
- Digitalizacija poslovanja v podjetju (poštna knjiga, dokumentni sistem, elektronska likvidacija dokumentov),
- Digitalizacija skladiščnega poslovanja,
- Digitalizacija Pomoči na domu in 
- Informacijski portal za upravljavce nepremičnin

V področju Učinkovita uporaba digitalnih tehnologij imamo razpisana naslednja tematike:
- PRO.4 Finance,
- PRO.4 HRM,
- PRO.4 Plače in
- Digitalizacija procesov na področju Fizioterapije.

Prav tako sodelujemo še v dodatnem sklopu za Digitalni marketing.

Podroben seznam vsebin v katalogu najdete na povezavi tukaj, v iskanje vpišite PRO-BIT.

Za dodatne informacije v zvezi s prijavo na vavčer nas lahko kontaktirate na tel. številko 03 757 39 21 ali na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA D.O.O.

Stari trg 15,

SI-3210 Slovenske Konjice

phone logo green  +386 (0)3 757 39 12
mail logo green prodaja@pro-bit.si
WWW 1 www.pro-bit.si

Podpora

phone logo green  +386 (0)3 757 39 12
mail logo green prodaja@pro-bit.si
WWW 1 www.pro-bit.si